Virusscanner telefoon

Virusscanner telefoon

Virusscanner telefoonvirusscanner telefoonIn het digitale tijdperk waarin wij leven is het ontzettend belangrijk om mobiele apparatuur te beveiligen tegen virussen. Voor PC’s en laptops is dit al langere tijd vanzelfsprekend, maar ook zullen onze mobiele apparaten vanaf dit moment beveiligd moeten zijn tegen bedreigingen. Virusscanners voor telefoons kunnen hierbij helpen, en beschermen daarentegen de prive gegevens en data.

Virusscanner telefoon –> Iphone

Het is bij een Iphone nagenoeg niet mogelijk om een virus te krijgen. Dit komt omdat Apple zijn software updates uit rust met een interne virusscanner die alle troep buiten de deur houdt. Is het echter zo dat een Iphone is gekraakt om gratis apps te downloaden, dan kunnen er wel makkelijker virussen op komen. Daarom is ons advies ook, download alleen apps die uit de officiele App Store komen.

Virusscanner telefoon –> Android

Voor android toestellen is een virusscanner wel aan te raden. Een goede virusscanner voor een telefoon die op Android draait is bijvoorbeeld Google Verify Apps. Deze virusscan is ontwikkeld door Google zelf, en zorgt er dus voor dat allerlei virussen niet op het toestel komen. Er zijn ook nog verschillende andere virusscanners zoals AVG en Avast bijvoorbeeld, deze zijn gericht op Android en deze bedrijven hebben erg veel ervaring in de anti-virus markt. Het advies blijft altijd, download alleen Apps waarvan je weet wie ze ontwikkeld heeft en die uit de officiele Google Play store komen.

Virusscanner telefoon –> Windows

Ook voor Windows telefoons zijn er virusscanners. AVG heeft bijvoorbeeld een virusscan die is ontwikkeld speciaal voor Windows telefoons. Omdat Windows telefoons het meest kwetsbare besturingssysteem hebben, is het echt aan te raden om de scanner van AVG te installeren op het toestel van Windows. Zorg er dan ook altijd voor dat de Apps van het toestel uit de officiele Apps & Games store komen van Windows. Daarnaast adviseren wij altijd een virusscanner te installeren op je Windows telefoon!

This entry was posted in Virus android, Virus Iphone, Virusscanner Windows and tagged , . Bookmark the permalink.